Infiintata in primavara anului 2007, S.C. Integralserv S.R.L. a reusit sa isi construiasca un renume in sectorul de servicii industriale al economiei romanesti datorita increderii si profesionalismului intregii echipe, in abordarea si desfasurarea proiectelor.De-a lungul timpului, am desfasurat activitati in Austria, Germania, Franta, Slovacia avand astfel posibilitatea largirii orizontului de cunostinte si acumularii de experienta.

 

Activitatea de baza a societatii este executarea de lucrari mecanice in domeniul petrochimiei, industriei lemnului, industriei alimentare, constructii industriale si civile, oferind pe aceasta baza o varietate de servicii industriale profesionale.

La mai putin de 4 ani de la infiintare, societatea noastra detine deja un efectiv de aproximativ 50 de angajati, un parc auto vast : 12 autoturisme si autoutilitare, 2 buldoexcavatoare, 2 stivuitoare, o macara, 4 platforme ridicatoare, 1 vidanja; si o dotare tehnica care acopera in totalitate cerintele de moment.

Pentru atingerea cotelor inalte cerute de clientii nostri si pentru a putea acoperi o gama cat mai larga de servicii industriale, avem colaborari cu societati recunoscute, atat la nivel national cat si international, din aproape orice domeniu de activitate, conducand la realizarea proiectelor la cheie.

Societatea noastra a obtinut certificari ISO 9001 si ISO 14001, in urma auditului efectuat de catre TUV Austria Romania. De asemenea, momentan suntem in curs de autorizare pentru urmatoarea certificare, ISO 18001.

Alegerea cu grija si selectarea personalului din punct de vedere etico-profesional constituie un factor de baza in atingerea idealurilor propuse, respectiv de furnizare a unei calitati si promptitudini ireprosabile in asigurarea serviciilor noastre.

Daca doriti un partener dinamic, flexibil si de incredere nu ezitati sa ne contactati.