S.C. Integralserv S.R.L. este unul din jucatorii importanti de pe piata romaneasca din sectorul industrial, oferind o gama completa de servicii industriale din mai multe domenii, precum petrochimia, industria lemnului si a industriei alimentare, constructii industriale si civile, sapaturi si prospectari, etc.

 

 

 

 

 

Servicii oferite de S.C. Integralserv S.R.L. :

Reparatii si intretinerea conductelor supraterane si subterane - societatea noastra isi desfasoara activitatea cu prioritate in rafinariile Petrom, Lukoil, Rafo Onesti, unde executam lucrari de intretinere si reparare a infrastructurii si mentinerea in conditii optime de functionare a tuturor utilajelor prezente.

 

 

Executarea de schite izometrice si eleborarea de proiecte de instalare sau reparare a conductelor- oferim servicii de consultanta si elaborare de proiecte pentru construire, mentenanta sau repararea liniilor de conducte din instalatii.

 

 

 

Executia de cladiri containerizate si montajul instalatiilor industriale- dezvoltata ca o ramura aditionala in urma cererii tot mai pregnante a pietei, societatea noastra s-a specializat in sectorul de constructii si amenajari industriale, oferind o gama variata de solutii in aceasta directie.

 

 

Servicii de consultanta tehnica- datorita experientei relevante din domeniu si a personalului atent selectionat, societatea noastra poate garanta furnizarea prompta a solutiilor si calitatea ireprosabila a serviciilor. Dorim sa impartasim profesionalismul si experienta acumulata si de aceea oferim cea mai buna consultanta tehnica pentru clientii nostri.